Detalet
Shitet shtëpia 150m2 në 4.31ari në Taslixhe 25.10.21
Cmimi : 135 000 €
Kuadratura : 150 m²
Detalet
Detalet
Shitet shtëpia 300m2 në 2 ari truall te restorant Zhushi 25.10.21
Cmimi : 119 000 €
Kuadratura : 300 m² Siperfaqja : 2 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtëpia 430m² në 3.30 ari truall, në Arbëri 25.10.21
Cmimi : 300 000 €
Kuadratura : 430 m²
Detalet
Detalet
Shitet Villa 145m² në 10 ari truall në Boge 25.10.21
Cmimi : 160 000 €
Kuadratura : 145 m² Siperfaqja : 10 Ari
Detalet
Detalet
Shiten shtëpi dhe lokal në 8.12 ari truall në Fushë Kosovë 25.10.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 812 m²
Detalet
Detalet
Shitet shtëpia 270m2 në 3 ari truall në Fushë Kosovë 25.10.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 270 m² Siperfaqja : 3 Ari
Detalet
Detalet
Shiten 2 shtëpia 100 m2 në 34 ari truall në Fshatin Batushë 25.10.21
Cmimi : 3 200 €
Kuadratura : 100 m² Siperfaqja : 34 Ari
Detalet
Detalet
Shtëpia 340m2 në 30 ari truall në Llabjan Novobërdë 25.10.21
Cmimi : 85 000 €
Kuadratura : 340 m² Siperfaqja : 30 Ari
Detalet
Detalet
Shtëpia exclusive 213m2 në 4.21 ari në Lagjen Peja Hill 25.10.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 2130 m²
Detalet
Detalet
Shtëpia 120 m2 në 12 ari në Llapnasellë 25.10.21
Cmimi : 135 000 €
Kuadratura : 120 m² Siperfaqja : 12 Ari
Detalet
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  Next 
 •  End