Oferta Speciale

Shtëpia 240 m2 në 3.76 ari truall te Marigona 1
Qmimi : 200 000 €
Kuadratura : 240 m²
Me shume
Shitet shtepia 3 kateshe 380m2 ne Shtoj, Ulqin
Qmimi : 195 000 €
Kuadratura : 380 m²
Siperfaqja : 4 Ari
Me shume
Shitet banesa 4 dhomshe 110m2 kati 3-të në Fushë Kosovë
Qmimi : 550 €
Kuadratura : 110 m²
Me shume
Detalet
Shitet shtepia 360m2, ne 3.50ari truall ne lagjen Taslixhe 03.08.21
Cmimi : 245 000 €
Kuadratura : 360 m² Siperfaqja : 3 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 220m2 ne 2.85ari afer Hanit te Dilit 03.08.21
Cmimi : 98 000 €
Kuadratura : 220 m² Siperfaqja : 2 Ari
Detalet
Detalet
Shitet banesa 90m2, kati i 2-te, ne Fushe Kosove 03.08.21
Cmimi : 550 €
Kuadratura : 90 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 103m2, kati i 4-te, ne Fushe Kosove 03.08.21
Cmimi : 550 €
Kuadratura : 103 m²
Detalet
Detalet
Shiten 20 ari tokë në Velipojë 03.08.21
Cmimi : 9 000 €
Siperfaqja : 20 Ari
Detalet
Detalet
Shiten 5 ari tokë afër lagjes Marigona Rezidence 03.08.21
Cmimi : 6 500 €
Siperfaqja : 5 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 240m2 me lokal, ne rrugen Xhemajl Ibishi 03.08.21
Cmimi : 180 000 €
Kuadratura : 240 m²
Detalet
Detalet
Shtepia dhe objekti afarist ne 11.70 ari ne Qagllavice 03.08.21
Cmimi : 650 000 €
Kuadratura : 230 m² Siperfaqja : 11 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 300m2 ne 4 ari ne dalje te Qagllavices 03.08.21
Cmimi : 90 000 €
Kuadratura : 300 m² Siperfaqja : 4 Ari
Detalet
Detalet
Shitet banesa 82m2, kati pare, ne Fushe Kosove 03.08.21
Cmimi : 550 €
Kuadratura : 82 m²
Detalet