Detalet
Shitet banesa 4 dhomëshe 145m2 kati i 7-të në Lakrishte 25.10.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 145 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa exclusive 3 dhomëshe 72m² kati 3 afër rrugës C 25.10.21
Cmimi : 80 000 €
Kuadratura : 72 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 3 dhomshe 116m2 kati i 11-të në Lakrishte 25.10.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 116 m²
Detalet
Detalet
Banesa 3 dhomëshe 114m² kati 3, Lagje e Spitalit 25.10.21
Cmimi : 950 €
Kuadratura : 114 m²
Detalet
Detalet
Shiten shtëpi dhe lokal në 8.12 ari truall në Fushë Kosovë 25.10.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 812 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 93m2 kati i parë afër rr.Dardania Fushë Kosovë 25.10.21
Cmimi : 480 €
Kuadratura : 93 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 3 dhomëshe 85m² kati 3 afër Rrugës B 25.10.21
Cmimi : 95 000 €
Kuadratura : 85 m²
Detalet
Detalet
Shiten 35 ari tokë në Raskovë, Komuna e Obiliqit 25.10.21
Cmimi : 3 500 €
Siperfaqja : 35 Ari
Detalet
Detalet
Shitet banesa 67m² netto kati 3-të afër shkollës Dardania 25.10.21
Cmimi : 90 000 €
Kuadratura : 67 m²
Detalet
Detalet
Shitet shtëpia 270m2 në 3 ari truall në Fushë Kosovë 25.10.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 270 m² Siperfaqja : 3 Ari
Detalet