Oferta Speciale

Shiten 35 ari tokë në Uglarë në Fushë Kosovë
Qmimi : 1 800 €
Siperfaqja : 35 Ari
Me shume
Shiten 5 ari truall mbrapa Hotel Gorenjes
Qmimi : 16 000 €
Siperfaqja : 5 Ari
Me shume
Shitet shtepia 300m2, ne 5.50ari truall ne lagjen Taslixhe
Qmimi : 300 000 €
Kuadratura : 300 m²
Siperfaqja : 5 Ari
Me shume
Detalet
Shitet Villa 145m² në 10 ari truall në Boge 04.08.21
Cmimi : 160 000 €
Kuadratura : 145 m² Siperfaqja : 10 Ari
Detalet
Detalet
Hapësirë afariste 310 m2 në shitje në Lakrishte, Pejton 04.08.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 310 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 4 dhomëshe 145m2 kati i 7-të në Lakrishte 04.08.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 145 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 4 dhomëshe 135m2 kati i 9-të në Lakrishte 04.08.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 135 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa exclusive 3 dhomëshe 72m² kati 3 afër rrugës C 04.08.21
Cmimi : 80 000 €
Kuadratura : 72 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 3 dhomshe 116m2 kati i 11-të në Lakrishte 04.08.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 116 m²
Detalet
Detalet
Banesa 3 dhomëshe 114m² kati 3, Lagje e Spitalit 04.08.21
Cmimi : 950 €
Kuadratura : 114 m²
Detalet
Detalet
Shiten shtëpi dhe lokal në 8.12 ari truall në Fushë Kosovë 04.08.21
Cmimi : 135 000 €
Kuadratura : 812 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 93m2 kati i parë afër rr.Dardania Fushë Kosovë 04.08.21
Cmimi : 480 €
Kuadratura : 93 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 3 dhomëshe 85m² kati 3 afër Rrugës B 04.08.21
Cmimi : 95 000 €
Kuadratura : 85 m²
Detalet