Oferta Speciale

Detalet
Shiten 10 ari toke afer lagjes Marigona Rezidence 21.09.19
Qiraja : 5 000 €
Siperfaqja : 10 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 240m2 me lokal, ne rrugen Xhemajl Ibishi 21.09.19
Qiraja : 180 000 €
Kuadratura : 240 m²
Detalet
Detalet
Shtepia dhe objekti afarist ne 11.70 ari ne Qagllavice 21.09.19
Qiraja : 650 000 €
Kuadratura : 230 m² Siperfaqja : 11 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 300m2 ne 4 ari ne dalje te Qagllavices 21.09.19
Qiraja : 90 000 €
Kuadratura : 300 m² Siperfaqja : 4 Ari
Detalet
Detalet
Shitet banesa 82m2, kati pare, ne Fushe Kosove 21.09.19
Qiraja : 550 €
Kuadratura : 82 m²
Detalet