Oferta Speciale

Shitet shtepia 300m2, ne 5.50ari truall ne lagjen Taslixhe
Qmimi : 320 000 €
Kuadratura : 300 m²
Siperfaqja : 5 Ari
Me shume
Shitet banesa 3 dhomëshe 91m² kati 2-të në Mati 1
Qmimi : 790 €
Kuadratura : 91 m²
Me shume
Shiten 2 shtepi ne 12.50 ari truall ne Sofali
Qmimi : 260 000 €
Kuadratura : 300 m²
Siperfaqja : 12 Ari
Me shume
Detalet
Shiten 2 banesa 2 dhomshe 54m² kati 2 dhe 5 Fushe Kosove 22.07.19
Cmimi : 550 €
Kuadratura : 54 m²
Detalet
Detalet
Shitet Banesa 3 dhomshe 86m² kati 2 në Arbëri 22.07.19
Cmimi : 850 €
Kuadratura : 86 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 3 dhomshe 86m2 kati 6, te Narteli ne Kalabri 22.07.19
Cmimi : 780 €
Kuadratura : 86 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 160m² ne dy nivele te Bllokat 22.07.19
Cmimi : 175 000 €
Kuadratura : 160 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa ekskluzive 90m2 kati 5 ne Arberi 22.07.19
Cmimi : 115 000 €
Kuadratura : 90 m²
Detalet
Detalet
Shitet Banesa 3 dhomshe 71m² netto Kati 3 ne Dardani 22.07.19
Cmimi : 85 000 €
Kuadratura : 71 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 155m2 kati perdhese ne Tokbashqe 22.07.19
Cmimi : 110 000 €
Kuadratura : 155 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 4 dhomshe 115m² kati 5 ne lagjen e Spitalit 22.07.19
Cmimi : 750 €
Kuadratura : 114 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 3 dhomeshe 80m2 kati 8 te Albanica ne Gjilan 22.07.19
Cmimi : 52 000 €
Kuadratura : 80 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa Duplex 120m2 kati 4, Bregu i Diellit 22.07.19
Cmimi : 105 000 €
Kuadratura : 120 m²
Detalet