Oferta Speciale

Shitet shtëpia 290m² në 3 ari truall ne lagjen Qendresa
Qmimi : 200 000 €
Kuadratura : 290 m²
Me shume
Shitet Shtëpia 180m² në 2 ari truall në Kalabri
Qmimi : 125 000 €
Kuadratura : 180 m²
Siperfaqja : 2 Ari
Me shume
Shitet Shtëpia 400m², 3.26 ari truall te Marigona
Qmimi : 250 000 €
Kuadratura : 400 m²
Me shume
Detalet
Shitet Banesa 3 dhomshe 95m² kati 9 Lin Projekt 22.07.19
Cmimi : 750 €
Kuadratura : 95 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 103m² kati 3, Mbretëresha Teuta lagje e Spitalit 22.07.19
Cmimi : 1 000 €
Kuadratura : 103 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 62m² kati 6, Mbretëresha Teuta lagje e Spitalit 22.07.19
Cmimi : 1 000 €
Kuadratura : 62 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 58m² kati i 3-te ne lagjen e Spitalit 22.07.19
Cmimi : 1 000 €
Kuadratura : 58 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 3 dhomshe 80m2 kati i 3-te, te Qafa 22.07.19
Cmimi : 105 000 €
Kuadratura : 65 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa ekskluzive 55m2 kati i 2-te ne Dardani 22.07.19
Cmimi : 85 000 €
Kuadratura : 55 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 55m2 netto kati i 2 ne Pejton 22.07.19
Cmimi : 112 000 €
Kuadratura : 55 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 4 dhomeshe 102m² kati 5 ne Fushe Kosove 22.07.19
Cmimi : 550 €
Kuadratura : 102 m²
Detalet
Detalet
Shiten 2 banesa 96m² kati 2 dhe 5, ne Fushe Kosove 22.07.19
Cmimi : 550 €
Kuadratura : 96 m²
Detalet
Detalet
Shiten 4 banesa 3 dhomshe 87m² 2 ne katin e 2 dhe 2 ne katin e 5 ne Fushe Kosove 22.07.19
Cmimi : 550 €
Kuadratura : 87 m²
Detalet