Oferta Speciale

Detalet
Shitet shtepia 380m2 ne 3.50ari truall mbrapa Gorenjes 21.09.19
Cmimi : 125 000 €
Kuadratura : 380 m² Siperfaqja : 3 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 200m2 ne lagjen Matiqan 21.09.19
Cmimi : 105 000 €
Kuadratura : 200 m²
Detalet
Detalet
Shtepia 320m2, ne 5 ari vend, ne Kodren e Trimave 21.09.19
Cmimi : 350 000 €
Kuadratura : 320 m² Siperfaqja : 5 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 240m2 ne Fushe Kosove 21.09.19
Cmimi : 145 000 €
Kuadratura : 240 m² Siperfaqja : 5 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 600m2 ne 7 ari truall,perball Taukbashqes 21.09.19
Cmimi : 320 000 €
Kuadratura : 600 m² Siperfaqja : 7 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 360m2, ne 3.50ari truall ne lagjen Taslixhe 21.09.19
Cmimi : 245 000 €
Kuadratura : 360 m² Siperfaqja : 3 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 220m2 ne 2.85ari afer Hanit te Dilit 21.09.19
Cmimi : 98 000 €
Kuadratura : 220 m² Siperfaqja : 2 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 240m2 me lokal, ne rrugen Xhemajl Ibishi 21.09.19
Cmimi : 180 000 €
Kuadratura : 240 m²
Detalet
Detalet
Shtepia dhe objekti afarist ne 11.70 ari ne Qagllavice 21.09.19
Cmimi : 650 000 €
Kuadratura : 230 m² Siperfaqja : 11 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 300m2 ne 4 ari ne dalje te Qagllavices 21.09.19
Cmimi : 90 000 €
Kuadratura : 300 m² Siperfaqja : 4 Ari
Detalet