Oferta Speciale

Shitet shtëpia 290m² në 3 ari truall ne lagjen Qendresa
Qmimi : 200 000 €
Kuadratura : 290 m²
Me shume
Shitet shtëpia 300m2, në 5 ari, Kodra e Trimave
Qmimi : 150 000 €
Kuadratura : 300 m²
Siperfaqja : 5 Ari
Me shume
Shtëpia 3 kateshe 400m² në 12.20 ari truall në Prishtinë
Qmimi : 450 000 €
Kuadratura : 400 m²
Siperfaqja : 12 Ari
Me shume
Detalet
Shitet banesa 90m2, kati i 2-te, ne Fushe Kosove 19.09.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 90 m²
Detalet
Detalet
Shitet banesa 103m2, kati i 4-te, ne Fushe Kosove 19.09.21
Cmimi : Me marrveshje
Kuadratura : 103 m²
Detalet
Detalet
Shiten 20 ari tokë në Velipojë 19.09.21
Cmimi : 9 000 €
Siperfaqja : 20 Ari
Detalet
Detalet
Shiten 5 ari tokë afër lagjes Marigona Rezidence 19.09.21
Cmimi : 6 500 €
Siperfaqja : 5 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 240m2 me lokal, ne rrugen Xhemajl Ibishi 19.09.21
Cmimi : 180 000 €
Kuadratura : 240 m²
Detalet
Detalet
Shtepia dhe objekti afarist ne 11.70 ari ne Qagllavice 19.09.21
Cmimi : 650 000 €
Kuadratura : 230 m² Siperfaqja : 11 Ari
Detalet
Detalet
Shitet shtepia 300m2 ne 4 ari ne dalje te Qagllavices 19.09.21
Cmimi : 90 000 €
Kuadratura : 300 m² Siperfaqja : 4 Ari
Detalet